Steen voor steen

Het duurt vermoedelijk niet meer zo heel lang voor Buren van Bink kan starten met het bouwproces. De bouwaanvraag is officieel ingediend, deze zomer keert de rust even weer en volgend jaar hopen we de eerste steen te plaatsen. Simpel, toch?

Je raadt het al, niets is minder waar. Bouwen is niet eenvoudig wat stenen op elkaar plaatsen. En toch ook weer wel. Want Buren van Bink zit helemaal niet stil te wachten op de goedkeuring van die bouwaanvraag, we “bouwen” ondertussen lekker verder.

Zo maken we werk van het kader dat we nodig hebben voor dit bouwproces. Ons werkgroepje juridisch en financieel stelt de akte voor een bouwmaatschap op, maakt verdeelsleutels en vergadert met notaris en bank. Daarnaast gaat ook de werkgroep Energie nu vollekracht vooruit, leest zich in over de mogelijheden, legt bezoekjes af bij partners en werkt discussies uit voor de groep.

Daar kan ons Bouwteam natuurlijk niet voor onderdoen! Nu het stof van de indiening bouwaanvraag is gaan liggen, zitten ze opnieuw samen met architectenbureau Teema om te evalueren en de volgende stappen te nemen. Zo gaat de groep nog verder uitwerken hoe we in de gemeenschappelijke delen willen samen zijn; spelen, koken, tuinieren,  voetbal kijken, thuiswerken, … Nog zoveel interessante thema’s om uit te diepen met zijn allen!

En wat we als team Communicatie misschien wel het liefst in de verf zetten: bouwen aan onze groep. We zoeken niet alleen nog naar 3 nieuwe Buren via onze infosessies en immo-advertenties, we maken ook de huidige groep steeds steviger. En dat kunnen we niet zonder werkgroep Stoer & Sexy, die onze agenda vult met activiteiten. Ze stelden een vakantieplanning op vol zomerse fun, en afgelopen vrijdag was het weer tijd voor een afterwork.

Spanje nam het op tegen Portugal, en we battleden onderling voor de lekkerste tapas. De creativiteit was eindeloos! Gebrek aan een barbecue? Geen nood, Buren van Bink bouwt deze wel even. We smulden en speelden, en het werd weer veel te laat…

Want als we iets kunnen, dan is het een gezellig feestje bouwen 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s